Palu şehir merkezinde bulunan lokantada son derece lezzetli yemekleri yemek mümkün. Temiz bir işyeri. Bölge halkı bu işyerini daha çok kavurma salonu olarak biliyor.
Cengiz Usta kavurmayı dana etinden yapıyor ama asıl keçi etinden yapılan kavurmanın daha iyi olacağını da ekliyor. Kavurmanın yanında sunulan sac ekmeği ustanın eşi tarafından yapılan yöresel bir ekmek.
İletişim: (0535) 371 70 15
Yazı ve fotoğraflar: İsmail Şahinbaş
You may also like
-
24 Eyl
Kayra İle Şarabın Doğduğu Topraklarda Bağ Bozumu Heyecanı
YemekKayra; on bin yıllık şarapçılık geçmişi bulunan topraklarda dünya çapında şaraplar üretmeye ve Anadolu’nun soylu ...
-
01 Eyl
Emin Izgara – Mustafakemalpaşa / Bursa
YemekEmin Izgara Mustafakemalpaşa’da 40 yıldır aynı titizlikle hizmet veren bir lokanta. Lokantanın hem ustası hem ...
-
27 Ara
Reis Usta’dan Rum Mantısı
YemekEvde hazırladığımız mantımızı haşladıktan sonra şu işlemleri yapıyoruz. Tavamıza göz kararımıza göre margarini koyuyoruz. 2 ...
-
03 Kas
Balıkçı Mustafa, Boğazova – İnegöl / Bursa
YemekBalıkçı Mustafa Boğazova’da, ulu gürgen ağaçları altında, ortasından geçen derenin kenarında bulunan bir işletme. İnegöl’e ...